top of page

Gitaarles Den Bosch

Toer Greve is gediplomeerd gitaardocent in Den Bosch. Op basis van je persoonlijke wensen gaan we kijken welke lesmethode het beste is voor je. Of je nu rock of funk wilt gaan spelen. Dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je met veel plezier les hebt en dat je het goed leert. 
Plezier staat voorop en al snel zal je zien en hóren (!) dat de lessen zijn vruchten afwerpen. Toer geeft gitaarles in de oude basisschool aan de Lucas van Leydenstraat 31 in Den Bosch. 

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Schrijf je dan gauw in voor een proefles. Toer geeft les op een leuke en laagdrempelige manier. Al snel heb je de basics onder de knie om een groot scala aan (pop)nummers te spelen. Of je nu van Adele houdt of je hart gaat sneller kloppen bij jazz of metal, alles is mogelijk.


Toer probeert zoveel mogelijk, aan te sluiten bij de muzieksmaak van de leerling en nummers te spelen die hij/zij leuk vind. Iedereen is welkom vanaf 9 jaar.


Ook is het mogelijk om hulp te krijgen bij het schrijven van liedjes en zelfs, in een verder gevorderd stadium, bij het produceren van muziek. Denk hierbij aan een opname van je allereerste demo!

Gitaarschool Toer Greve zit in de oude basisschool aan de Lucas van leydenstraat vlakbij het gezellige centrum van Den Bosch.

 

Een fijne en toegankelijke plek om zowel met de fiets, auto of het openbaar vervoer te komen!
 

toer-en-jos.png
bottom of page