Gitaarles Den Bosch

Toer Greve is gediplomeerd gitaardocent in Den Bosch. Op basis van je persoonlijke wensen gaan we kijken welke lesmethode het beste is voor je. Of je nu rock of funk wilt gaan spelen. Dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je met veel plezier les hebt en dat je het goed leert. Hoe snel je bent, dat hangt natuurlijk van jezelf af.  Plezier staat voorop en al snel zul je zien en hóren (!) dat de lessen zijn vruchten afwerpen. Toer geeft gitaarles in het oude Binnengastziekenhuis in Den Bosch. 

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Schrijf je dan gauw in voor een proefles. Toer geeft les op een leuke en laagdrempelige manier. Al snel heb je de basics onder de knie om een groot scala aan (pop)nummers te spelen. Of je nu van Adele houdt of je hart gaat sneller kloppen bij jazz of metal, alles is mogelijk.


Toer probeert zoveel mogelijk, aan te sluiten bij de muzieksmaak van de leerling en nummers te spelen die hij/zij leuk vind. Iedereen is welkom, alle leeftijden en niveaus.


Ook is het mogelijk om hulp te krijgen bij het schrijven van liedjes en zelfs, in een verder gevorderd stadium, bij het produceren van muziek. Denk hierbij aan een opname van je aller-eerste demo!

Gitaarschool Toer Greve zit in het oude ziekenhuis (GZG) in het gezellige centrum van Den Bosch.

 

Een fijne en toegankelijke plek om zowel met de fiets, auto of het openbaar vervoer te komen!
 

Toer Greve Gitaarlessen Den Bosch

Ervaringen van leerlingen:
 
  • Leerling Max: “Toer probeert altijd mee te denken met wat je als leerling wilt bereiken..."
  • Leerling Umut: "..Toer helpt mij ook bij het ontdekken van de westerse muziek, rock, blues, etc. Vooral rock vind ik heel leuk..."
->>Lees meer ervaringen van leerlingen

Toer Greve

0644207381

KVK nr: 67763855
www.toergreve.nl
's-Hertogenbosch
(Gitaarles Den Bosch)

 

Website-ondersteuning & online marketing door Needmachine