top of page

LEREN SPELEN

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om op les te gaan. Iedereen is welkom, ik geef les van 9 tot 100 jaar!

 

Samen kijken we naar wat je wilt leren en als je daar nog geen idee van hebt is dat natuurlijk geen probleem, dan begeleid ik je door een gevarieerd traject waarin je kennis maakt met verschillende stijlen ( blues, pop, rock, funk, reggae, jazz etc). Op die manier kom je er goed achter wat bij jou past.

 

Met beginners werk ik meestal aan liedjes die voor hen op dat moment actueel/ hip zijn en waar ze zich makkelijk mee kunnen identificeren. Met mensen die al wat langer spelen kijken we samen naar waar ze op dat moment mee bezig zijn en waar ze hulp of ondersteuning bij nodig hebben om een betere gitarist te worden.

Daarnaast komt het ook voor dat muzikanten specifieke wensen hebben of hulp zoeken met componeren of meer willen weten over muziektheorie, ook daarvoor kan je bij mij terecht. Kortom, Gitaarles in Den Bosch op maat.

De lessen vinden plaats op een prettig gelegen locatie vlakbij de mooie binnenstad van Den Bosch, In de Lucas van Leydenstraat 31. Goed bereikbaar met de fiets of de auto die je kan parkerenvoor de deur.

Gitaarles-foto-kl.png
bottom of page